Zadelhoesjes bedrukken

Heb jij wel eens de mogelijkheden van zadelhoesjes bedrukken overwogen om reclame te maken voor je bedrijf? De kans is groot dat dit nog niet in je op gekomen is, maar toch is het zeker geen vreemd idee! Geen enkele onderneming kan natuurlijk zonder marketing, je wilt er immers toch voor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen zijn die op de hoogte zijn van het bestaan van jouw bedrijf en dat lukt je alleen maar door reclame te maken. Nu is zadelhoesjes bedrukken meestal niet het eerste waar aan gedacht wordt als mensen denken aan marketing. Vaak zullen andere zaken eerder in hun op komen, zoals het verspreiden van folders of flyers of het laten maken van reclamespotjes. Het inzetten van relatiegeschenken is niet iets wat bij veel ondernemers in het systeem zit. En dat is jammer, want het heeft namelijk best potentie. Hoewel je bijvoorbeeld bij reclamespotjes veel mensen tegelijk zou kunnen bereiken, heeft dit ook als nadeel dat veel mensen wegzappen tijdens het reclameblok of gewoon niet goed opletten. Dat is natuurlijk zonde van de hoge kosten die je hiervoor moet maken. Folders en flyers zijn dan wel een stuk goedkoper, maar steeds meer mensen hebben een nee-sticker op hun deur of ze gooien de binnengekomen folders ongelezen weg. Dan is het gebruik maken van de mogelijkheid van het relatiegeschenk, zoals zadelhoesjes bedrukken, echt een aanrader om toch meer naamsbekendheid te creƫren!

Waarom nu juist zadelhoesjes bedrukken?

Als het aankomt op relatiegeschenken, dan heb je de keus uit heel veel verschillende producten die je hier in potentie voor zou kunnen gebruiken. Je kunt immers tegenwoordig bijna op alles wel je logo of naam laten drukken. Waarom dan nu juist kiezen voor zadelhoesjes bedrukken? Daar zijn verschillende redenen voor aan te geven. Een goed relatiegeschenk voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • het is een product dat mensen daadwerkelijk gaan gebruiken, dat ze nuttig vinden
  • het is een artikel dat gemakkelijk uitgeleend zal worden
  • het wordt gebruikt op plekken waar veel mensen zijn
  • het moet voldoende ruimte bieden voor de opdruk

Kies je voor zadelhoesjes bedrukken, dan voldoet dit eigenlijk aan alle hiervoor genoemde punten. We hebben immers allemaal een hekel aan een nat fietszadel en dan is het erg prettig als je een hoesje hebt om het zadel droog te houden. Op het breedste gedeelte van de hoes is er voldoende ruimte voor de opdruk die jij er graag op wilt zetten. En bovendien parkeren veel mensen hun fietsen op plekken waar veel anderen langskomen. Zit er dan een hoesje op het zadel, dan zullen velen dit ook zien. Daarom is zadelhoesjes bedrukken dus echt geen vreemde keus!

Voordelige optie

Een ander voordeel van zadelhoesjes bedrukken ten opzichte van andere marketingopties is dat het een relatief voordelige mogelijkheid is. Dat is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen, je wilt immers tegen zo laag mogelijke kosten een zo groot mogelijk resultaat weten te behalen. Wil jij mooie zadelhoesjes bedrukken laten en wil je hierbij de keus hebben uit verschillende opties? Dan doe je er goed aan om hiervoor naar JM Promotions te gaan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van handige relatiegeschenken en je vindt bij hen dan ook veel mogelijkheden op dit gebied. Wil jij kiezen voor hoesjes, dan kun je bij hen verschillende varianten vinden, zodat er altijd wel een variant is die past bij jouw budget en bij jouw bedrijf. Uiteraard bieden zij vele mogelijkheden wat betreft kleuren en bedrukking, zodat altijd het juiste ontwerp gerealiseerd kan worden. Wil jij zadelhoesjes bedrukken laten om dit in te zetten voor marketing? Dan is JM Promotions daarvoor dus het juiste adres!

Reageren is niet mogelijk