Castelli fietskleding

Castelli-fietskleding

B&T Bikestore is de expert op het gebied van wielerkleding & accessoires. Met onze webwinkel en onze store in Losser vindt u bij ons altijd wat u nodig heeft. Of u nu opzoek bent naar de laatste Castelli fietskleding, een nieuw zadel, fietscomputers of sportvoeding, bij ons vindt u het allemaal. En natuurlijk zijn wij voorzien van een Q-shops keurmerk, zodat u zeker weet dat u bij ons goed ziet. Een van onze specialismes is het merk Castelli, waar wij al jarenlang mee samenwerken en sinds 2014 zijn wij ook Mega Dealer, wat betekent dat wij als eerste in Nederland de Castelli Red Store hebben. U vindt dus zowel online als in onze winkel het grootste assortiment Castelli fietskleding. Kom een keer langs of klik gewoon rond in onze webshop om alles te ontdekken!

Castelli fietskleding: een merk met historie

Castelli is een merk met een lange historie. Het begon ooit in 1935 als maker van fietskleding voor wielerteams en binnen korte tijd was Castelli een grote naam in de wielersport. Toen het merk echter in 1974 de eerste wielerkleding met Lycra introduceerde begon Castelli ook onder amateurs een bekende naam te worden. De kleding met Lycra was een ware sensatie en toen Castelli een paar jaar de eerste fietskleding voor vrouwen op de markt bracht was de naam van het merk echt gevestigd. Tegenwoordig kun je ook niet meer om Castelli fietskleding heen en wordt het merk nog steeds gebruikt door vele grote wielerteams. Maar ook voor de gewone wielrenner is Castelli fietskleding een uitstekende keuze, omdat Castelli alleen echte kwaliteit levert. Dat betekent dat u kleding koopt die langer dan één seizoen meegaat en dat het tegen alles bestand is. Castelli concentreert zich ruwweg op twee aspecten van de wielerkleding: prestaties en comfort. De focus op prestaties ziet u onder andere terug in de uitstekende aerodynamische eigenschappen van de Castelli fietskleding, wat de kleding ook zo populair maakt bij professionele wielerteams. Ook werkt Castelli veel met zweet afvoerende kleding, zodat u zo min mogelijk last heeft van uw eigen transpiratie. Ook dit draagt bij aan betere prestaties, zeker als u veel in de zomer rijdt en verklaart ook waarom professionals zeer tevreden zijn met Castelli fietskleding.

Voor iedereen

Maar ook als u als wielrenner minder behoefte heeft aan deze geavanceerde functies kunt u bij Castelli terecht. Want naast dat Castelli zich concentreert op prestaties is ook comfort essentieel bij Castelli. Dat betekent dat de wielerkleding altijd goed zit en dat de pasvorm goed aansluit. Daarnaast is Castelli specialist als het gaat om diverse weersomstandigheden. Castelli fietskleding is te vinden in veel verschillende varianten, die allemaal een andere weersomstandigheid op het oog hebben. Zo biedt Castelli fietskleding aan voor in de winter, maar ook voor de verraderlijke herfst, als u niet zo goed weet wat het weer gaat worden. Dit doet Castelli onder andere door te werken met dunne lagen, die u aan en uit kunt trekken al naar gelang het weer. Daarnaast werkt Castelli ook veel samen met veldrijders en mountainbikers, zodat ook voor deze gure weersomstandigheden de Castelli fietskleding uitstekende geschikt is. Waar u dus ook gaat fietsen en wanneer, met de Castelli fietskleding weet u altijd dat u goed zit! Kom eens langs in onze winkel en ervaar het zelf. Wij hebben praktisch het hele assortiment van Castelli op voorraad en kunnen u dus zelf laten ervaren wat het voordeel van Castelli is. Maar ook online hebben wij natuurlijk een groot aanbod, dat we vanaf 50 euro gratis verzenden. Hopelijk tot snel in onze winkel of online! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk