Textieldruk is een geavanceerde vorm van zeefdruk

Bij textieldruk is het van belang dat de verf of de transfers zich goed vasthechten aan het materiaal. Textiel dat wij met deze druk kunnen bedrukken zijn onder andere katoen en wollen kleding net als synthetische producten zoals polyester caps en shirts. Mocht u grote hoeveelheden textiel van textieldruk willen voorzien dan bent u bij vkprint.nl aan het juiste adres. Naast textieldruk kunnen we ook promotieartikelen, relatiegeschenken, machines, papier en verpakkingen van gegevens voorzien. Daarbij maken we gebruik van een keur aan druktechnieken. U kunt denken aan onder andere:

  • Vlakzeefdruk, textieldruk en rondzeefdruk, allen vormen van zeefdruk,
  • Maar ook sublimatie, tampondruk en blinddruk passen wij toe,
  • Ook de transferdruk willen we niet onbenoemd laten. Voor fullcolour drukwerk van de hoogste kwaliteit gebruiken we deze duurdere variant waarbij stickers, ook wel transfers genoemd, onder hoge druk van een warmtepers op onder andere paraplu’s, jute tassen en jassen kunnen worden aangebracht.

Deze druktechniek is een relatief goedkope optie en uw mogelijkheden zijn vrij beperkt. Toch raden we textieldruk aan als u bijvoorbeeld werkkleding zoals polo’s of T-shirts van uw bedrijfsnaam en/of logo wilt voorzien. In principe raden we textieldruk aan voor tassen, jassen, T-shirts, caps, schorten, bedrijfskleding en veiligheidshesjes. Voor het drukwerk op textiel bestaan aldus vele technieken. Naast textieldruk en transferdruk wordt vlakzeefdruk ook regelmatig toegepast. Zeer geschikt om in groot detail te werken. Maar veel klanten hebben niet de behoefte aan deze hoge kwaliteitseisen. Zo gaat het vaak om shirts die slechts voor een paar weken gedragen worden. Sterker nog: misschien wilt u voor de kinderen op uw basisschool shirts laten drukken die ze enkel op de sportdag dragen.

Uw shirts bedrukken we vanzelfsprekend met textieldruk

Kies voor textieldruk als het gaat om tijdelijke kleding voor een evenement of het personeel van een festival. Maar ook voor de kleding van de medewerkers van uw bedrijf kan textieldruk de juiste oplossing zijn. Want ondanks het feit dat de afbeelding wellicht niet de beste scherpte kent, gaat het wel erg lang mee. U kunt het dan ook rustig vele malen wassen op 40 graden. En we kunnen erg snel leveren omdat we maar liefst 8 stations gebruiken. We beschikken namelijk over een volwaardige textielcarrousel waarin we 8 stuks kleding tegelijkertijd van uw gegevens kunnen voorzien. We raden foto’s af. Kies voor een slagzin in combinatie met bedrijfsgegevens en/of uw logo. Het is mogelijk om in 6 kleuren tegelijkertijd te drukken, het maximum aantal bij de textieldruk. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn en wilt u graag een offerte aanvragen? Mail dan al uw wensen aan ons door. We nemen vervolgens spoedig contact met u op en kunnen deze offerte naar u mailen. Pas als u akkoord gaat zullen we gaan drukken. De levertijden zijn erg snel en hangen voornamelijk af van het type product dat u wilt laten bedrukken en daarnaast van de hoeveelheid.

Vraag gerust naar een vrijblijvende prijsopgave

Of het nu gaat om het bedrukken van 10 linnen tasjes voor uw vriendinnen, of om 10.000 notitieboekjes die in fullcolour geprint moeten worden, u kunt op VK print rekenen. Klim daarom in de pen en schrijf een e-mail of bel met onze klantenservice tijdens kantooruren. We zijn benieuwd naar uw ontwerp en willen het graag realiseren tot een geweldig eindproduct waar u en uw werknemers jarenlang plezier van kunnen hebben. Vergeet niet om onze site te bookmarken zodat u het laatste nieuws kunt volgen. Zoekt u enkele voorbeelden? In onze portfolio ziet u een brede selectie van als ons werk van de afgelopen jaren. Wist u dat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben?

Reageren is niet mogelijk