Onze promotie artikelen zijn verreweg het goedkoopste

Wilt u graag een partij aan promotie artikelen bestellen? Dan wilt u die promotie artikelen vast en zeker zo goedkoop mogelijk inkopen. Doorgaans hebben bedrijven niet zelf de mogelijkheid om hun promotie artikelen te bedrukken met handige en interessante gegevens. Dat vergt weer een aparte investering in print- en druktechnieken. U bent een dief van de portemonnee als u daar daadwerkelijk in gaat investeren. Bestel daarom uw promotie artikelen al geheel bedrukt en doe dat vanaf nu bij jmpromotions.nl. Want we beschikken niet alleen over een groot bestand aan artikelen die u vervolgens kunt bestellen en kunt weggeven, het is ook mogelijk om al die promotie artikelen direct te bedrukken. Dat kost u echt een schijntje terwijl u er juist erg veel bezoekers mee kunt binnenhalen. Geef hen bijvoorbeeld iets mee als ze een aankoop hebben gedaan in uw winkel. Of geef het weg tijdens een evenement zoals een jaarbeurs. Het is een uitstekende manier van klantenbinding want mensen zijn er dol op om presentjes te krijgen. Zorg ervoor dat u een artikel koopt dat praktisch is zodat mensen het regelmatig gebruiken en zorg ervoor dat het iets te maken heeft met uw bedrijf. Natuurlijk is het mooi meegenomen als het product aansluit op de producten die u in uw winkel verkoopt. Misschien hebt u een wintersportwinkel en wilt u daarom promotie artikelen bestellen zoals bedrukte handschoenen of bedrukte ijskrabbers. Maar dat gaat niet altijd op. Dat is niet erg, u kunt ook een seizoensgebonden object weggeven. Zolang u het maar door ons laat voorzien van uw bedrijfsgegevens hebt u slim geĆÆnvesteerd in het bedrijf en in de toekomst!

Investeer in promotie artikelen zodat u klanten binnenhaalt

Stel dat u promotie artikelen wilt kopen. Dan kijkt u eerst even rond op de website van JM Promotions. U vindt er onder andere usb-sticks, powerbanks, muismatten en zelfs luchtkussen die men mee kan nemen naar het strand. De mensen aan wie u de promotie artikelen hebt geschonken zijn door het gebruik van deze objecten wandelende reclamezuilen geworden. U slaat twee vliegen in een klap want ze maken gratis reclame voor het bedrijf terwijl u deze mensen al aan u hebt gebonden. U hebt de investering dan ook snel terugverdiend. En des te meer promotie artikelen u bestelt, des te hoger is de relatieve korting. Zo is er binnen ieders budget wel een interessant artikel te vinden dus tel uit uw winst. Naast al deze handige producten kunt u ook bij ons terecht voor:

  • De levering van goedkope displays die u op de winkelvloer kunt zetten. Daarin zet u producten die u onder de aandacht wilt brengen, bijvoorbeeld omdat ze in de aanbieding zijn of omdat u ze net nieuw in het assortiment hebt gebracht.
  • Het is daarnaast mogelijk om promotievoertuigen te kopen of te huren. Zoals bakfietsen voorzien van promotiemateriaal, ijscokarren en koffiekarren.
  • Maar de meeste bedrijven komen hier om hun promotie artikelen te kopen en tegelijkertijd te laten bedrukken. We hebben al onze producten ingedeeld in diverse categorieĆ«n zodat u uw zoekgebied snel kunt verkleinen. Denk aan Kantoorartikelen, Beurs & Event of aan Auto & Fiets.

We produceren en bedrukken direct in onze fabrieken in China

Hebt u nog vragen? Wilt u een bestelling plaatsen maar eerst weten waar u aan toe bent of wat het u zal gaan kosten? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. U kunt hen mailen en bellen en ook erg snel bereiken door het contactformulier op de site even in te vullen. Vergeet u niet om ons nadien een beoordeling te geven?

Reageren is niet mogelijk