Een stadfiets moet stevig en robuust zijn

Zoek u naar een nieuwe of een tweedehandse stadfiets omdat de uwe is gestolen? Of heeft het simpelweg zijn beste tijd gehad en is het rijp voor de sloop? Misschien valt de schade nog wel mee en kunnen wij van bikegigantapeldoorn uw huidige stadfiets opknappen? Vaak is roest de boosdoener. Grote onderdelen van de stadfiets zien er niet meer uit en het lijkt alsof de fiets langzaam maar zeker uit elkaar valt. Het kraakt en begint alsmaar sneller af te takelen. De tijd is dan aangebroken om een beroep te doen op de expertise van onze monteurs. Want zij bieden u namelijk meer dan 25 jaar aan ervaring op het gebied van de reparatie, het onderhoud en natuurlijk de verkoop van fietsen en accessoires. Vrijwel iedere stadfiets kunnen wij in weer in glorie herstellen. Soms maken we daarbij gebruik van originele onderdelen die we van andere fietsen plukken of bij de fabriek kunnen bestellen, soms gebruiken we totaal andere merken. U zult er hoe dan ook niet op achteruit gaan. En dat is belangrijk als u al tien jaar op uw trouwe stadfiets door Apeldoorn en omstreken rondrijdt. Zoekt u trouwens naar iets anders? Kijk dan ook eens op onze site naar andere type fietsen. Zo verkopen we diverse:

  • Atb’s of mountainbikes,
  • Hybride fietsen die zowel door u aangedreven kunnen worden als door elektriciteit,
  • En vele kinderfietsjes in allerlei kleuren.

Naast nieuwe fietsen kunt u hier ook een tweedehandse stadfiets kopen

Gaat u voor een gloednieuwe stadfiets? Dan mag u bij ons het beste van het beste verwachten. U vindt in onze winkel een keur aan gerenommeerde merken van eigen bodem maar ook uit andere landen zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Vogue en Kreidler. Voor u is het misschien nog wel het belangrijkste dat u lekker kunt rondrijden op een stevige stadfiets in de stad en buitenwijken. En dat betekent dat u naast snel vervoer allerlei andere eisen hebt. Zo wilt u een stevig frame met een stevig slot. We raden het u trouwens aan om er een dik kettingslot bij te kopen, zeker als de fiets vaak onbewaakt in de buitenlucht staat te wachten op de eigenaar. Misschien wilt u niet langer verlichting dat wordt aangedreven door een dynamo. Dat gaat vrij snel kapot. U zoekt bijvoorbeeld naar de moderne slimme verlichtingsmethoden. Dat wil zeggen dat ze elektrisch aangedreven worden door batterijtjes of zelfs door zonne-energie! Als het gaat schemeren dan zal de verlichting automatisch aanspringen zodat u daar dus niet eens meer aan hoeft te denken. Wilt u er een kinderzitje voor op het stuur of achter op de bagagedrager bij kopen? Ook dan kunt u vanzelfsprekend bij ons aankloppen want we bieden een keur aan accessoires aan. Naast de verkoop van de stadfiets en andere modellen bent u nadien ook voor tijdig onderhoud bij ons aan het juiste adres. Zie het als een apk-keuring. Is er sprake van schade? Reken er maar op dat we de schade dezelfde dag nog kunnen verhelpen.

Fietsen neemt qua populariteit nog altijd toe in dit land

U kunt een groot deel van ons assortiment online bestellen in onze webshop. Het is daardoor niet alleen mogelijk om in Apeldoorn en omgeving te investeren in een stadfiets bij Bike Gigant, want we leveren bij iedereen tot aan de voordeur. Maakt u liever van te voren een proefritje? Dan is het verstandig om even langs te komen. U vindt het adres en de openingstijden op onze site onder het kopje “contact”. Mocht u ten slotte nog enkele vragen hebben dan kunt u mailen, bellen of inderdaad: langsgaan!

Reageren is niet mogelijk