Een limousine huren doet u natuurlijk bij ons

Wilt u graag een limousine huren om uw feest kleur bij te zetten? Dan bent u bij vallei-limousines.nl op de plek van bestemming aangekomen. Zo kunt u er een lange witte limousine huren zoals u dat misschien wel kent uit Amerikaanse films. Houdt u meer van oorlogsfilms? Dan bent u misschien wel bekend met de Hummer. Deze gigantische terreinwagen is ook als personenwagen op de markt verschenen en ook daar is een extreem verlengde versie van uitgekomen. En die variant hebben wij bemachtigd zodat u ook die limousine huren kunt! Daarnaast bieden we u ook de verlengde Dodge Ram aan net als de Porsche Cayenne. Wilt u toch liever een klassiekere limousine huren dan zult u op uw wenken bediend worden door de Lincoln of de Chrysler te regelen. De Chrysler is overigens zowel in het wit als in het roze te verkrijgen. Ga bijvoorbeeld de witte limousine huren als u nog een trouwauto zoekt. Wij garanderen daarbij overigens een landelijke dekking en dat betekent dat wij niet alleen al onze afspraken nakomen maar u ook nog eens in geheel Nederland met liefde rondrijden. Onze chauffeurs weten precies hoe ze het beste kunnen vermaken en zullen altijd de meest veilige en aangename route in uw stad, plaats of dorp uitkiezen. Overigens is er ook een roze variant, de Chrysler 300C Pink en die gooit zeker hoge ogen op onder uw vriendinnen. Misschien geeft u een vrijgezellenfeestje en mag u dus ook het vervoer regelen. Dan zult u niet alleen de aanstaande bruid aangenaam verrassen met deze roze auto, maar de gehele groep! Neem dat maar van ons aan.

Snel een limousine huren? Het kan binnen een dag geregeld zijn

Een limousine huren bij Vallei is een peulenschil. Want naast diverse foto’s van de wagens op de website vindt u er ook de prijzen per dag of per uur. Gaat u trouwen? Dan krijgt u van ons een gratis fles champagne die u gezellig met zijn tweeën in de auto kunt drinken nadat het huwelijk is voltrokken. En dat is nog lang niet alles. Want deze auto’s zijn uitgerust met onder andere:

  • Een bar met overheerlijke drankjes,
  • Een sterrenhemel en een dak dat gedeeltelijk geopend kan worden,
  • Een stereo-installatie en televisie.

Er zijn tal van redenen te bedenken om een limousine te huren. Bekende voorbeelden zoals een vrijgezellenfeest of een trouwerij hebben we reeds benoemd. Maar u kunt het ook overwegen als cadeau aan uw kind. Hij of zij kan zo op het eindfeest na de diploma-uitreiking wel heel elegant op het gala arriveren. Ook luchthavenvervoer waaronder VIP vervoer behoort tot onze werkzaamheden. Zo hebben we tal van beroemde mensen uit de hele wereld rondgereden.

Op iedere gelegenheid is deze wagen een onmisbaar element

Ziet u uzelf al arriveren in deze witte, zwarte of misschien wel roze bolide? Vanaf nu is het geen droom meer want u kunt het bedrijf en de website waar u snel een limousine huren kunt. Vergeet ons dus niet te bookmarken en vergeet ook niet om op tijd een limousine te huren. Weliswaar bieden we u diverse modellen aan, u wilt er wel zeker van zijn dat uw gekozen wagen op de datum zelf nog tot uw beschikking staat. Klim daarom nu direct in de pen, al was het enkel om te informeren naar de beschikbaarheid en de prijzen. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan leggen we uw reservering graag vast en dan kan de voorpret bij u beginnen. U kunt dan een belangrijke taak voor het feest dat u organiseert van uw lijstje afstrepen.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk